Verhuur

20160714_065105 

LET OP!!! LET OP!!! LET OP!!!!

14-10-2020:

In verband met de nieuwe Coronamaatregelen zullen we tot nader bericht geen buurthap, bingo  en activiteiten organiseren.

Wanneer verhuur weer mogelijk is, zullen wij u op de hoogte brengen via Facebook en op onze website.

Wijkcentrum De Oerthe

Het wijkgebouw “De Oerthe” ligt aan de rand van het park De Groene Long met veel sport en spel voorzieningen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Het adres van De Oerthe is: Parallelweg 15, Steenwijk.

Huiskamer functie

De wijkvereniging bied tegen een onkostenvergoeding aan leden van de wijkvereniging de mogelijkheid om gebruik te maken van de huiskamer functie van De Oerthe. De huiskamer functie betekend dat als u thuis niet de ruimte heeft voor dat eenvoudige verjaardagsfeest etc. u gebruik kunt maken van de ruimte in het wijkcentrum. U dient zelf voor het eten en drinken te zorgen en het klaarmaken van de ruimte. Na gebruik dient u de ruimte en gebruikte voorziening weer schoon en netjes achter te laten. Verder gelden er wel een aantal regels waar ook op gecontroleerd kan worden. Zo het is bijvoorbeeld niet toegestaan om, ook al betreft het een privé feestje, alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar.
Om gebruik te kunnen maken van de huiskamer dient u ingaande 1 januari 2020 wel lid te zijn van de wijkvereniging en dus ook woonachtig te zijn in een van onze wijken. 

Als u hier niet aan voldoet heeft het op dit moment geen zin om een verzoek tot huren van een ruimte in te dienen. Voor mogelijkheden in uw eigen wijk of kern verwijzen wij u graag door naar uw plaatselijke dorpshuis, wijkcentrum, sportvereniging of de reguliere voorzieningen.

  • Via het openbaar vervoer is het wijkcentrum prima te bereiken
  • Voldoende parkeergelegenheid
Prijslijst (let op, ingaande 1 januari 2020 volgen er nieuwe prijzen. Reeds gemaakte reserveringen vallen onder de oude prijzen)
Hieronder vind u een overzicht van de verschillende prijzen. prijzen zijn incl. BTW en gelden voor nieuwe boekingen. Heeft u twijfel over welke zaal u wilt huren, of wilt u voor langere tijd iets huren? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Ruimte / product Tarief zakelijk Tarief particulieren-verenigingen  
Grote zaal € 40,00 € 25,00 per dagdeel
Bar gedeelte € 40,00 € 25,00 per dagdeel
Keuken met gebruik koeling etc € 25,00 € 15,00 per dagdeel
Klaarzetten zaal en opruimen € 25,00 € 15,00 per dagdeel
       
Beamer met geluid (=Omroep inst.) € 15,00 € 15,00 per boeking
Omroep installatie/Karaoke € 7,50 € 7,50 per boeking
Disco installatie € 25,00 € 25,00 per boeking
       
Kan koffie/thee per kan €5,00 €5,00  

Naast het verschuldigde bedrag aan huur is een zelfde bedrag vastgesteld als borgsom. Deze dient contant te worden voldaan bij het binnenlaten in De Oerthe en wordt indien alles netjes en heel is achtergelaten weer terug betaald aan het eind van uw feestje.

beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier