De zaal huren in De Oerthe?

20160714_065105 

 

 

 

 

 

 

 

Als gevolg van de Corona pandemie hebben we feitelijk geen vrijwilligers meer om activiteiten als buurthap, bingo, kinderdisco en andere activiteiten te organiseren. Wilt u als vrijwilliger hier een bijdrage aan leveren dan horen wij graag van u! Neemt u hiervoor contact op via de contactpagina.

Verhuur is weer mogelijk, zie verder hieronder.

Wijkcentrum De Oerthe

Het wijkgebouw “De Oerthe” ligt aan de rand van het park De Groene Long met veel sport en spel voorzieningen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Het adres van De Oerthe is: Parallelweg 15, Steenwijk.

  • Via het openbaar vervoer is het wijkcentrum prima te bereiken
  • Voldoende parkeergelegenheid

Huiskamer functie

De wijkvereniging bied tegen een onkostenvergoeding aan leden van de wijkvereniging de mogelijkheid om gebruik te maken van de huiskamer functie van De Oerthe. De huiskamer functie betekend dat als u thuis niet de ruimte heeft voor dat eenvoudige verjaardagsfeest etc. u gebruik kunt maken van de ruimte in het wijkcentrum. U dient zelf voor het eten en drinken te zorgen en het klaarmaken van de ruimte. Na gebruik dient u de ruimte en gebruikte voorziening weer schoon en netjes achter te laten. Verder gelden er wel een aantal regels waar ook op gecontroleerd kan worden. Zo het is bijvoorbeeld niet toegestaan om, ook al betreft het een privé feestje, alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar.

Prijslijst
Hieronder vind u een overzicht van de verschillende prijzen. Prijzen zijn incl. BTW en gelden voor nieuwe boekingen. Heeft u twijfel over wat u wilt huren, of wilt u voor langere tijd iets huren? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Ruimte / product Particulieren
Tarief    
Zaal
€ 35,00    
Zaal + Bar/Keuken € 60,00    
Opslag indien geen lid van de Wijkvereniging
€ 10,00 per boeking  
Koffie/thee
€ 5,00 per kan  
Ruimte / product Rechtspersonen
Tarief      
Zaal € 45,00 per dagdeel    
Zaal + Bar/Keuken € 75,00 per dagdeel    
Koffie/thee € 5,00 per kan    
         

Naast het verschuldigde bedrag aan huur is een zelfde bedrag vastgesteld als borgsom, met een maximum van € 100,00. Het totaalbedrag dient vooraf via factuur te worden betaald. U ontvangt hiervoor een betaalverzoek/factuur. Indien alles netjes en heel is achtergelaten wordt de borg weer terug betaald, eventueel verrekend met afgenomen koffie/thee.

beschikbaar

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via het contact formulier.