Verhuur

20160714_065105 

 

 

LET OP!!! LET OP!!! LET OP!!!!

In verband met een verbouwing binnen de muren van “de Oerthe”, na verkoop van de gemeente aan Accrete, kunnen wij momenteel geen zaalverhuur bieden.  Wij houden u hier en op social media op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

 

Het wijkgebouw “De Oerthe” ligt aan de rand van het park De Groene Long met veel sport en spel voorzieningen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Het adres van De Oerthe is: Parallelweg 15, Steenwijk.

Huiskamer functie

De wijkvereniging bied tegen een onkostenvergoeding aan leden van de wijkvereniging de mogelijkheid om gebruik te maken van de huiskamer functie van De Oerthe.
De huiskamer functie betekend dat als u thuis niet de ruimte heeft voor dat eenvoudige verjaardagsfeest etc. u gebruik kunt maken van de ruimte in het wijkcentrum. U dient zelf voor het eten en drinken te zorgen en het klaarmaken van de ruimte. Na gebruik dient u de ruimte en gebruikte voorziening weer schoon en netjes achter te laten. Verder gelden er wel een aantal regels waar ook op gecontroleerd kan worden. Zo het is bijvoorbeeld niet toegestaan om, ook al betreft het een privé feestje, alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar.
Om gebruik te kunnen maken van de huiskamer dient u ingaande 1 januari 2018 wel lid te zijn van de wijkvereniging en dus ook woonachtig te zijn in een van onze wijken. Voor deze datum was dit niet noodzakelijk. Als u hier niet aan voldoet heeft het op dit moment geen zin om een verzoek tot huren van een ruimte in te dienen.
Voor mogelijkheden in uw eigen wijk of kern verwijzen wij u graag door naar uw plaatselijke dorpshuis, wijkcentrum, sportvereniging of de reguliere voorzieningen.

Kenmerken

  • Diversiteit in zalen
  • Via het openbaar vervoer is het wijkcentrum prima te bereiken
  • Voldoende parkeergelegenheid