Hondenlosloop terrein Steenwijk

Oproep Facebook

Beste hondenbezitters in Steenwijk,

De afgelopen periode hebben wij, Marcel Leenderts en Ingrid Meester, onafhankelijk van elkaar een verzoek bij de gemeente Steenwijkerland ingediend om een omheind stukje losloopgebied/hondenspeeltuin in Steenwijk te realiseren. Gisteravond, 27 oktober 2020, hebben wij een eerste verkennend overleg met de gemeente gehad en zij staan hier niet onwelwillend tegenover en willen hieraan hun medewerking verlenen onder bepaalde voorwaarden. Wij willen onze schouders er onder zetten om een eerste hondenspeeltuin in Steenwijk te realiseren. Daarbij hebben we jullie hulp hard nodig! Willen jullie ook een omheind stukje losloopgebied/hondenspeeltuin waar we onze honden veilig en vertrouwd met elkaar kunnen laten spelen (al dan niet met toestellen)? Wordt dan lid van onze Facebookpagina “Hondenlosloop terrein Steenwijk” en meld je bij ons aan om mee te denken in een nog op te richten werkgroep waarbij we insteken op vertegenwoordiging vanuit elke wijk.

Ons idee: we gaan van start met eerst één hondenspeeltuin en richten ons daarbij in eerste instantie op de locatie achter Poly-Ned (Oostermeenthepad) omdat deze locatie het gemakkelijkst en het snelst is te realiseren. Het is namelijk al hondenlosloopgebied, het is goed bereikbaar per fiets, auto of wandelend en op grote afstand van de bebouwing waardoor kans op overlast nihil is. We hopen dat dit eerste pilotproject zo’n succes wordt dat meerdere hondenspeeltuinen in andere delen van Steenwijk volgen!

Denken en doen jullie met ons mee? Meld je dan aan om mee te denken in de werkgroep en wordt lid van onze Facebookpagina! Delen wordt op prijs gesteld.

 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/341383313830669

 

Delen, ja graag!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *