Het bestuur

Het bestuur van de wijkvereniging bestaat uit vrijwilligers die zich al dan niet naast hun werk en privé inzetten voor de wijkvereniging.
Hieronder kunt u zien wie er onderdeel zijn van het bestuur en welke functie zij vervullen.

Jeroen Meinen, voorzitter

Sinds 2003 ben ik woonachtig in de Oostermeenthe.
Ik heb mij voordat ik voorzitter werd van de wijkvereniging bezig gehouden met een groepje buurtbewoners met de realisatie van de speeltuin op de Waardeel, Dieptol.
Daarna ben ik tijdens een zware burnout een aantal jaren als algemeen bestuurslid en beheerder van het wijkcentrum De Oerthe actief geweest voor de wijkvereniging. Toen ik in 2015 weer betaald werk kreeg ben ik gestopt met mijn werkzaamheden voor de wijkvereniging om mij helemaal te kunnen richten op mijn verdere herstel en werk.

Na bijna twee jaar ben ik benaderd of ik niet voorzitter wilde worden voor de wijkvereniging omdat ze geen mensen konden vinden voor deze functie.
Omdat ik de wijkvereniging een warm hart toedraag en ik het belangrijk vind dat wijkbewoners een gezicht hebben bij de Gemeente en er word gewerkt aan het onderling verbinden heb ik mijzelf verkiesbaar gesteld.

Op dit moment combineer ik het voorzitterschap met mijn werkzaamheden als fulltime evenementen beveiliger bij Crowd Support. Omdat ik veelal in de weekenden en avonduren werk hou ik nog wat tijd over voor het voorzitterschap en verleen ik daar waar mogelijk en nodig hand en spandiensten met betrekking tot de website, activiteiten etc. die door de wijkvereniging worden opgezet.

Mijn verdere achtergrond en ervaring liggen in het het sociaalwerk, jongerenwerker, opbouwwerker, pedagogisch medewerker, politieagent, coach probleemjongeren, verkeersregelaar en beveiliger. Een mooie brede achtergrond om als voorzitter mee aan de slag te kunnen dus!

Mijn aandachtsvelden voor de wijk zijn:
– jeugd
– veiligheid
– verkeer

Wilt u contact met mij opnemen dan kan dat per mail: ln.ge1547719328wnedd1547719328imedv1547719328w@neo1547719328rej1547719328

Jitske v/d Galien, Secretaris

533806_111910188961872_854604099_nSinds juni 2007 wonen mijn man en ik in de Oostermeenthe. We zijn hier terecht gekomen nadat wij Steenwijk hadden ontdekt tijdens de vakantieperiodes waarin wij op het huis van mijn zoon pasten en we vonden het hier heel prettig. Vriendelijke mensen, men groet elkaar en kijkt naar elkaar om. Dus na mijn pensionering was de keus snel gemaakt.

Ik ben secretaris geweest van diverse verenigingen, variërend van huurdersbelangenvereniging, balkankoor tot landelijke vereniging voor naturisten (en nog wat meer bestuursfuncties, maar die ga ik niet allemaal opnoemen). Ik heb het altijd fijn gevonden om mee te werken aan het met elkaar iets tot stand brengen. Voor de samenhang van onze wijk, waarin ook veel mensen “van buiten” wonen, is dat heel belangrijk.

Jomi Nijenhuis, Penningmeester
Ineke Hut, Algemeen Bestuurslid
Ronald Boone, Algemeen Bestuurslid
Arjen Klootsema, Algemeen Bestuurslid
Jack van Nieuwkasteel, Algemeen Bestuurslid