Rondom de Middenweg gaat energie besparen

Informatie en aanbod voor de hele buurt op 8 oktober

Het onderwerp energiebesparing en eigen opwek leeft steeds meer in Rondom de Middenweg. Nancy Kuper, Wilfred Jongens, Jitske van der Galiën, Erik van Hofwegen en Harry Frantzen willen hun buurkracht gebruiken om onder andere samen zonnepanelen te kopen in Nieuwe Gagels, Oostermeenthe en Woldmeenthe.

Als Buurkracht-buurtteam willen zij met zo veel mogelijk buurtgenoten gezamenlijke acties oppakken. In oktober organiseren zij een bijeenkomst over energie besparen en is er een aanbod voor het inkopen van zonnepanelen. Op maandag 8 oktober is iedereen die in de omgeving woont welkom om 20.00 uur in De Oerthe, Parallelweg 15. Tijdens de avond wordt ook gekeken naar energieverbruik en kunnen tips uitgewisseld worden over besparing.

Offerte aanvragen

Ook geeft het buurtteam meer informatie over zonnepanelen, waar je op moet letten bij aankoop en hoe het precies werkt bij collectief inkopen. De leverancier is ook aanwezig, met een aanbod. Nancy Kuper: “We weten in ieder geval zeker dat hoe meer buren meedoen, des te lager de prijs! Dus we hopen op een grote opkomst.” Tijdens de avond is er ook een mogelijkheid om een offerte aan te vragen, afgestemd op de persoonlijke situatie.

Meer informatie

Alle inwoners kunnen deelnemen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via buurkracht.nl/rondom-de-middenweg of via een mail naar . Inwoners van de regio die niet in de omgeving wonen en ook samen in hun dorp of buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Alex de Ruiter via of 06 16695519.

Delen, ja graag!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *