Koningsdag 2018

Het is de vrijwilligers van de wijkvereniging weer gelukt om dit jaar weer een Koningsdag te organiseren. Wij denken dat we weer een leuke dag neer kunnen gaan zetten voor jong en oud uit de wijken Woldmeenthe, Oostermeenthe en de Nieuwe Gagels.

Vrijdag 27 April 2018
10.00 – 14.00 uur
Rondom en in Wijkcentrum De Oerthe
Parallelweg 15 Steenwijk

Kleedjesmarkt
Ook dit jaar geen Koningsdag zonder onze kleedjesmarkt natuurlijk! Nieuw dit jaar zal zijn dat de kleedjesmarkt niet meer alleen voor de kinderen is maar dat iedere wijkbewoner die wat heeft te verkopen een plekje kan zoeken. Gezellig met je eigen kids of zelf een mooi stekje uitzoeken en verkopen maar! Kom wel op tijd voor de mooiste plekken!

Het is niet toegestaan om als commerciële partij je goederen aan te bieden op de kleedjesmarkt. Ook is het niet toegestaan om etenswaar of dranken te verkopen op de kleedjesmarkt.

Springkussen
Tussen het slenteren op de kleedjesmarkt door kunnen de kinderen natuurlijk zich weer even uitleven op een springkussen/parkoers. Schoentjes uit en springen maar. De ouders kunnen onder het genot van een hapje of drankje toekijken en kletsen met mede wijkbewoners.

Muziek
Natuurlijk is er ook weer lekkere muziek waarop de voetjes even van de vloer kunnen.

Wijkvereniging
Tijdens de kleedjesmarkt is er dit jaar ook een informatiestand van de wijkvereniging waar u lid kunt worden als u onze activiteiten wilt ondersteunen. Ook is daar informatie verkrijgbaar over diverse zaken in de wijk zoals het koppengeld project, wijkcentrum De Oerthe en de verschillende werkgroepen die op dit moment actief zijn in de wijk.

Natje en droogje
Tijdens de kleedjesmarkt kunt u terecht voor een snack, frisje of een bakje koffie of thee in het wijkcentrum De Oerthe.

Wij hebben er zin in, u ook? Wilt u als vrijwilliger helpen deze dag? Dat kan! Neemt u dan even CONTACT op.

Delen, ja graag!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter