Heb jij al een Reanimaatje?

Vier jaar geleden hebben wij als wijkvereniging in onze wijken een drie tal AED’s opgehangen.
Destijds hebben een aantal wijkbewoners de AED training gevolgd. Twee jaar later hebben deze bewoners een herhaling gehad.

Nu is het zo dat in Maart April de certificaten weer vernieuwd moeten worden.

Omdat er op dit moment een erg goede actie loopt “heb jij al een reanimaatje? ” hebben wij contact met hen gezocht en zijn we tot twee trainingsavonden gekomen voor de inwoners van de Nieuwe Gagels, Oostermeenthe en de Woldmeenthe in:

wijkcentrum De Oerthe
Maandag 16 en dinsdag 17 april van 19.00-23.00 uur.

Je kunt je opgeven via de website van “heb jij al een reanimaatje? “ je geeft je daar op met je reanimaatje, iemand uit je omgeving waar je de cursus graag mee zou willen volgen. Heb je die nu niet en wil je toch graag de cursus doen en ben je woonachtig in de wijk neem dan even contact op met:

Gerda Driegen
instructeur/planner
ehak/reanimaatje
tel. 06-10749547

Op hun website vind je ook meer informatie over de inhoud van de training.

De kosten, normaal 75€ en nu 20€ per persoon voor de training wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Kijk daarvoor even in je polis of bel ze even.

Als wijkvereniging willen wij een aantal inwoners van de wijk waarvan de kosten niet door een zorgverzekeraar worden vergoed en voor wie de 20€ deelname kosten een drempel zijn om de cursus te volgen aanbieden om de deelname kosten te betalen. Neem hiervoor even contact met ons op via ln.ge1561045754wnedd1561045754imedv1561045754w@ofn1561045754i1561045754

Ook zullen wij een aantal van onze actieve vrijwilligers in de gelegenheid stellen om deel te nemen aan de cursus.

We hopen dat er op deze manier er weer een aantal wijkbewoners zullen zijn die de cursus volgen en we zodoende het netwerk van burgerhulpverleners in de wijk weer wat kunnen uitbreiden. Mocht heet nu zo zijn dat er erg veel belangstelling is dan is er de mogelijkheid om in samenspraak met reanimaatje te komen tot nog een paar data.

Meld je nu aan door op bovenstaande afbeelding te klikken
Delen, ja graag!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *